|      Προετοιμασια για εξετασεις διπλοματων ECDL      |

Τι ειναι το European Computer Driving Licence® (ECDL):

Το ECDL είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης, το οποίο ακολουθεί τις ίδιες προδιαγραφές και μεθοδολογία σε ολόκληρο τον κόσμο και πιστοποιεί γνώσεις Πληροφορικής και δεξιότητες στη χρήση Υπολογιστή, σε εισαγωγικό, βασικό, προχωρημένο και επαγγελματικό επίπεδο. Το Πρόγραμμα ECDL καλύπτει 146 χώρες, μέσα από ένα δίκτυο 17.000 Εξεταστικών Κέντρων σε όλο τον κόσμο. Το ECDL αποτελεί εφόδιο σταδιοδρομίας για κάθε πολίτη που αναζητά εργασία ή επαγγελματική ανέλιξη στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα. Απευθύνεται τόσο σε μαθητές και φοιτητές όσο και σε εργαζόμενους, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους. Παράλληλα, το ECDL αποδεικνύεται απαραίτητο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, που θέλουν να αξιολογήσουν ή να πιστοποιήσουν το επίπεδο γνώσεων του δυναμικού τους αλλά και να επιβεβαιώσουν το επίπεδο γνώσεων των υποψήφιων στελεχών τους

Το Learning Attitude προσφερει προετοιμασια για τα πιο κατω προγραμματα

  • ECDL Standard
  • ECDL Base
  • ECDL Expert

Σε ποιους απευθυνεται το Προγραμμα Πιστοποιησης ECDL?

Το ECDL αποτελεί εφόδιο σταδιοδρομίας για κάθε πολίτη που αναζητά εργασία ή επαγγελματική ανέλιξη στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα. Απευθύνεται τόσο σε μαθητές και φοιτητές όσο και σε εργαζόμενους, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους. Παράλληλα, το ECDL αποδεικνύεται απαραίτητο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, που θέλουν να αξιολογήσουν ή να πιστοποιήσουν το επίπεδο γνώσεων του δυναμικού τους αλλά και να επιβεβαιώσουν το επίπεδο γνώσεων των υποψήφιων στελεχών τους.

Ποτε και ποιοι εχουν θεσπισει το European Computer Driving Licence ?

Το ECDL αναπτύσσεται και προάγεται από το Ίδρυμα ECDL (ECDL Foundation), το οποίο αποτελεί έναν παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό καθώς και τον εγγυητή των προδιαγραφών του ECDL, διασφαλίζοντας την ισότιμη ανάπτυξή του στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Το Ίδρυμα ECDL έχει ιδρυθεί από την CEPIS (Council of European Professional Informatics Societies – Συμβούλιο των Επιστημόνων Πληροφορικής της Ευρώπης).